Search

Home / Werken bij /

Bim Modelleur

BIM Modelleur

Specificaties vacature

Word jij onze nieuwe BIM Modelleur?

Een bouwkundig en constructief project als bij Fort Lent, daar zijn wij echt trots op! Hoe mooi is het dat je als individu, als team én als bedrijf kunt meebouwen aan een nieuwe feestzaal in het bestaande zandlichaam van een wijnfort uit de jaren 80?

Dit is slechts één van onze projecten die wij als bouwkundig ingenieurs adviesbureau mogen uitvoeren en trots op zijn. Dagelijks werken we o.a. aan verschillende grote woningbouw en/of utiliteitsbrouwprojecten waarbij verduurzaming van het bestaande bestand wordt gerealiseerd.

Wat ons kenmerkt

Wat je gaat doen als BIM Modelleur

Bij ons kom je te werken in een jong en enthousiast team van modelleurs. Met maar liefst een 50/50 verhouding van mannen en vrouwen in het bedrijf en de open kantoortuin waarin wij werken is er een leuke sfeer.

Dagelijks maak je mooie tekeningen en blijf je jezelf ontwikkelen op gebied van REVIT en BIM. Je vindt het fijn om goed werk af te leveren zodat werken zo goed mogelijk de deur uit gaan.

Je krijgt de vrijheid voor je eigen inbreng en we werken dan ook niet volgens strakke lijnen. Dit kunnen we doordat we een klein bedrijf van 22 medewerkers zijn. Het mooie hiervan is dat je functie breder is dan alleen modelleren. Zo doe je een deel bouwbegeleiding, heb je contacten met de aannemers en ga je je eigen tekeningen nakijken op bouwplaats.

Wat jij van Lamers & Vissers kunt verwachten.

Constructief Tekenaar

Nathalie

Kom je onze lekkere koffie proeven?

Om een echt goed beeld te krijgen van Lamers & Visser en wat we doen nodigen we je graag uit voor een kop koffie (of thee).

Naast de koffie, kun je dan meteen de sfeer proeven van onze werkplek en een idee krijgen van onze collega’s.

Stuur een mail naar Bas Visser via b.visser@lamersenvisser.nl of bel/whatsapp Bas op 06 – 132 766 00 / 0485 321 144

Sollicteren

Dit formulier is gekoppeld aan de functie Bim Modelleur