Search

Home / Werken bij /

Hoofd Constructeur

Hoofd Constructeur

Specificaties vacature

Word jij onze nieuwe Hoofd Constructeur?

Een bouwkundig en constructief project als bij Fort Lent, daar zijn wij echt trots op! Hoe mooi is het dat je als individu, als team én als bedrijf kunt meebouwen aan een nieuwe feestzaal in het bestaande zandlichaam van een wijnfort uit de jaren 80?

Dit is slechts één van onze projecten die wij als bouwkundig ingenieurs adviesbureau mogen uitvoeren en trots op zijn. Dagelijks werken we o.a. aan verschillende grote woningbouw en/of utiliteitsbrouwprojecten waarbij verduurzaming van het bestaande bestand wordt gerealiseerd.

Wat ons kenmerkt

Wat je gaat doen als Hoofd Instructeur

Vraagstukken uitzoeken, berekeningen en ontwerpen maken om tot een zo optimaal mogelijk constructieve oplossing te komen. Natuurlijk heel erg praktisch ingestoken en dat het ook duidelijk voor de klant is.

Waarschijnlijk doe je dit al in je huidige baan, maar je wilt meer uitdaging en een grotere diversiteit in grootte, type en moeilijkheidsgradaties. Bij Lamers en Visser hebben we dagelijks te maken met kleine, grote, makkelijke, moeilijke en diverse type projecten waar onze constructeurs in uit worden gedaagd.

Neem bijvoorbeeld de realisatie van het bedrijfspand in Hattemerbroek van Yelloo waarbij we zijn gevraagd of wij het ontwerp kunnen maken, het berekenen en tekenen van de constructie, het uittekenen van de benodigde stukken en het aanvragen van de vergunningen.

“Eerst onderzoek doen en dan pas de beslissing nemen”

Daarnaast zal je een klein team van junior en medior constructeurs gaan begeleiden. Zo zal je dagelijks hun vragen beantwoorden en hen helpen nog beter in hun vak te worden.

Wat jij van Lamers & Vissers kunt verwachten.

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm

Kom je onze lekkere koffie proeven?

Om een echt goed beeld te krijgen van Lamers & Visser en wat we doen nodigen we je graag uit voor een kop koffie (of thee).

Naast de koffie, kun je dan meteen de sfeer proeven van onze werkplek en een idee krijgen van onze collega’s.

Stuur een mail naar Bas Visser via b.visser@lamersenvisser.nl of bel/whatsapp Bas op 06 – 132 766 00 / 0485 321 144

Sollicteren

Dit formulier is gekoppeld aan de functie Hoofd Constructeur